Mrt

Okulumuzun Polonya ile kurucu ortak olduğu, Polonya, Litvanya, Romanya, Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan, Portekiz, Hırvatistan olmak üzere toplam 9 ülke olarak faaliyetlerimizi yürüteceğimiz,okul öncesinde matematik sevgisi ve matematiğe karşı olumlu tutum geliştirmeyi amaçlayan

e-Twinning projemiz faaliyetlerine başladı.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Sevinç YÜZÜK tarafından okulumuz öğrenci velilerine 14 Mart 2023 Salı günü İlkkurşun Meleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı salonunda "Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Olumlu Davranış Geliştirme Semineri düzenlenecektir. Tüm velilerimizin katılması rica olunur.

Mrt

22 Şubat 2022 Çarşamba günü okulumuz öğrenci velilerimizin katılımı ile " DEPREM - KAYIP ve YAS Konularında PSİKOSOSYAL DESTEK EĞİTİMİ SEMİNERİ" düzenlendi.